AKUPUNKTÖR

Fredrik jobbar med akupunktur, tuina-massage samt kinesiska örter enligt traditionell kinesisk medicin. Han är även Sedona-metoden coach. 

Kinesisk medicin handlar om att bibehålla eller återskapa kroppens egen balans och hälsa med hjälp av metoder som utvecklats under tusentals år. Mest känt och accepterat här i väst är akupunkturen där man sticker in tunna nålar i kroppen och på så sätt stimulerar energin till ett harmoniskt flöde. Är man nålrädd eller om problemen är av mer muskulär art är tuina-massagen ett bra alternativ. 

Tuina-massagen kombinerar "muskelknådning"med massage på akupunkturpunkter och på så sätt får en ännu djupare behandling av muskler såväl som de inre organen. 

Sedona-metoden är en metod att släppa taget om negativa känslor som ofta är direkt eller indirekt orsak till problemen och kombineras ofta med övriga behandlingar för att eliminera de känslomässiga blockeringarna till helande på alla nivåer och plan. På så sätt sätts helheten i fokus. 

Örtpreparat används ofta för att komplettera behandlingen.

Min utbildning är från NeiJing akademien i Enköping under tre år samt läkarlinjen för kinesisk medicin i Kunming, Kina under fem år. 

Varmt välkommen,

Fredrik Jörmebo


FREDRIK JÖRNEBO

AKUPUNKTÖR


BOKA

TIDTelefon: 072-9401973

Boka online


KOSTNAD

750:- per behandling eller
3000:- för fem behandlingar.


LÄNKAR

www.jornebo.se