Helheten startades den första oktober 1993, tanken är att det ska finnas ett ställe där du kan få hjälp med dina besvär och återfå hälsan.  Alla våra terapeuter är egna företagare - med mål att förbättra din hälsa.
Vi har valt olika metoder till att nå hälsa, valet är ditt vilken metod som passar dig. De flesta metoder väcker självläkningsprocesser i kroppen.  Vi delar inte upp i fysiska och psykiska tillstånd, människan består av en helhet därav namnet Friskcentralen Helheten.


Vi har gemensamt valt att ha samarbetsavtal och kvalitétsförsäkran. 
Här på Helheten gäller följande regler för Terapeuterna.
Terapeuten har: En godkänd utbildning, vänligt bemötande, tystnadsplikt, ansvarsförsäkring, är drogfri, är yrkesförbundsansluten, F-skattsedel, redovisar moms och lämnar kvitto vid besök/behandling.

Är du missnöjd eller har blivit fel bemött här på Helheten så vill vi gärna veta det.  Vi tar tacksamt emot dina funderingar, vi utvecklar och förbättrar oss gärna. 
  
Maila oss.

KONTAKTA OSS

Telefon: 019- 10 09 08
Öppettider
Mån-Fre: Tidsbokning
Lör: Enligt överenskommelse
Sön: Stängt

AVBOKA TID

Vid förhinder / Avboka din tid
Är det så att, Ni blir förhindrade att komma till överenskommen tid, meddela då oss i god tid, så slipper ni bli debiterade avgiften. Med god tid avses minst 24 timmar. Meddela den terapeut du har bokad tid hos.

KUPONG, CHECK

Vi tar emot Friskvårdskuponger och Friskvårdschecken

HITTA HIT

Norra Grev Rosengatan 3,
70364 Örebro

VI STÖDJER