Homeopati, ett läkesystem för din kropp och själ
Homeopati är en mild men ändå effektiv behandlingsform för många olika tillstånd.
Till sin natur är den holistisk, vilket innebär att man tar hänsyn till hela människan när det gäller att avgöra behandling - likaväl som till det specifika problemet eller obalans. De mediciner, eller läkemedel, som används inom homeopatin utgörs av ytterst små doser av naturliga ämnen, som hämtats från växter, djur eller mineralriket. Homeopatin tar hänsyn till hela dig och fungerar på fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. Naturliga ämnen som är helt biverkningsfria.

Irén arbetar med ett helhetstänkande att kropp och själ är ett, en människas historia är lika viktig som ärftliga anlag. Orsaker till problemen är viktiga att hitta för att nå harmoni/hälsa.

Irén har arbetat inom hälsa i 40 år.
Irén öppnade en hälsokostaffär Cesamboden 1980, startade Hälsoteamet 1989, och sedan startade och driver Helheten sedan 1993.
Irén har fått förmån att arbeta med sitt största intresse, genom åren har hon mött många människor som behövt hjälp. Det är inte alltid lätt att få höra många svåra, tragiska levnadshistorier och många svåra oharmoniska tillstånd (Sjukdom = oharmoni i systemet).
Glädjen blir stor att dela när mina besökare får chans till välmående.
Det är lätt att dra till sig ohälsa och det kan vara lång väg tillbaka. Genom att förstå sin kropp/själ kan du nå hälsa mycket fortare än väntat. En homeopatisk behandling balanserar dig på flera olika plan kropp, känslor och den mentala biten knyts samman.
De metoder som Irén arbetar med går mycket väl att komplettera med den traditionella medicinen. Man kan se det som att de arbetar på olika plan i din kropp. För Irén finns inga sjukdomar utan bara obalanser och svagheter.  

Vid ett homeopatiskt besök hos Homeopat Irén
Studerar ögats iris för att förstå vad kroppen prioriterar, sammanställer med tunga och ansiktets tecken på svagheter. Samtal om hela dig, hur din kropp mår uppe och ner, alla tidigare besvär, dina begär/aversioner, dina känslor, rädslor och tankar. Till en homeopat skall du uppge allt, precis allting är lika viktigt. Själen sitter i varje cell i din kropp.
Dina totala symptomer bör peka på ett visst homeopatiskt läkemedel. Valet är helt individuellt, beroende av dina totala besvär. Ger även kostråd och tanketips för att vägen för fortare resultat. Ofta behöver man göra en kroppsrening för att kroppen behöver en avgiftning av toxiner och tungmetaller. Det sker genom rening av nordiska örter i tre steg.
Återbesök efter en månad, sedan var sjunde vecka till välmåendet  är nådd. Tiden avgörs beroende på hur länge du haft dina besvär.

NYHET:
Terapeut rådgivning via telefonen eller via mail, förfrågningar om egna besökare/patienter
400:-, 15 min.
Irisanalys rådgivning för egna besökare/patienter 500 kr/st tolkning och tips vad man kan göra åt problemen. Skicka då bra kort via mail iren.svensson.nylen@hotmail.com 

Kursledare
Homeopatiska akutapoteket, en mycket lärorik kurs där du får lära dig att bemästra de flesta akuta besvär.
Har även kurs i Irisanalys/irisläsning, Biokemiska vävnadssalter, Ögonproblem och Biokemiska cellsalter, Kvinnliga besvär och Biokemiska cellsalter. Djurhomeopati, Cellslater och Djurens hälsa mm. Hälsoanalysen, Handmassage/Handterapi mm läs mer på vår kurssida.

Flera kurser återkommer.
Håller föredrag om hälsa och kommer gärna ut till företag, föreningar och andra grupper.
Camrenska Hälsoakademin
Vi erbjuder en 3 årig utbildning till diplomerad Homeopat start hösten 24, begär prospekt maila till iren.svensson.nylen@hotmail.com Tveka inte att kontakta mig om du undrar över något. Du är alltid lika viktig! Låt mig bli din Personliga Homeopat.
Varmt välkommen,

Irén Svensson-Nylén

Produkter

Filter

Visar 1–6 av 6 produkter


IRÉN SVENSSON-NYLÉN

AUKTORISERAD HOMEOPAT, DIPLOMERAD HOMIATRIKER ARBETAR MED HOMEOPATI, ÖRTMEDEL, NATULIG UTRENSINING MED ÖRTER, IRISANALYS, ANSIKTSANALYS, TUNGAVLÄSNING, NAGELANALYS, ÖRONLJUS, EGENMASSAGE OCH KOPPNING.

BOKA TID

Telefon: 019-10 09 08


KOSTNAD

1 tim, 1050;-
Homeopatiskt läkemedel 50-200:-
Studie- sjukskrivning- och pensionärs- rabatt 100:-


Akutmottagning
Finns för alla besvär Tis-Tor,
jag håller tider öppna för att du skall
kunna komma och få hjälp så fort som möjligt. Kanske är du redan kund hos mig och behöver hjälp med någon förkyldning, öronproblem,
urinvägsbesvär mm. Då kan du ringa mig på morgonen så bokar
jag in för akutbesvär 20 minuter 600:- inkl medel.